Gästspel

Övrig verksamhet / Gästspel

SNAPSHOT

Snapshot är en unik improvisationsföreställning, så långt från teatersportens gags och hysteri man kan komma. Inspirationen till denna, aldrig tidigare spelade form, har Ad lib hämtat från Unexpected productions, en av USA:s mest framstående improvisationsteatrar.

Ad libs ensemble har tillsammans med regissören Mikael Kallin skapat en föreställning som inte bara lockar till skratt utan som också ger tid för eftertanke och låter publiken känna med karaktärer som är mer än bara ”roliga gubbar”.

Under en dryg timmes tid förvandlar vi småprat med publiken till historier om verkligheten och äventyret, kärleken och döden, storstan och Älmhults socken. Varje föreställning är helt unik från första till sista ord.

Publikreaktioner från förra säsongen:
”En väldigt intelligent föreställning”
”Berättelser som stannar hos en”
”Kul att se impro som inte bara är gags”

Gästspel på Scenen Pipersgatan 4 T – bana Rådhuset

Spelas: Fredag – lördag. 5 – 27 mars klockan 20.00

E - post: info@adlibit.se Tel. 08 – 30 06 30

Mikael Kallin (regissör) Utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö (2001), skådespelare, har medverkat i bl. a. ”trettondagsafton”, ”Pinnochio”, ”en magisk jul” och ”inga rövare finns i skogen”, samtliga på Dramaten. Just nu aktuell i SVT´s ”skeppsholmen”.

Ad lib improviserad teater har ett tydligt mål att utveckla improvisationsteatern mot en berättande konstform med fokus på historierna.

Länkar
Ad Libs hemsida: www.adlibit.se